Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

voetbal sjoelen

45,00 incl. btw 37,19 excl. btw

Sjoelen met een voetbal!

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Voetbal Sjoelen huren in Friesland – Partytenthuren Friesland

Ontdek nu het oer-Hollandse sjoelen in een spannende voetbalvariant met Voetbal Sjoelen, beschikbaar bij Partytenthuren Friesland! Iedereen kent het klassieke spel waarbij je houten pucks door de poortjes moet schuiven voor punten. Met Voetbal Sjoelen is het de uitdaging om de bal door de grote opblaasbare poortjes te schieten en zo veel mogelijk punten te scoren. Train je nauwkeurigheid en behendigheid terwijl je geniet van dit leuke en uitdagende spel!

Voetbal Sjoelen is perfect voor allerlei evenementen, van verjaardagsfeestjes tot buurtbijeenkomsten en bedrijfsuitjes. Het zorgt voor veel plezier en competitie voor jong en oud. Bij het huren van Voetbal Sjoelen krijg je een blower meegeleverd, waarmee je het luchtkussen eenvoudig kunt opblazen. Breng een twist aan jouw evenement met Voetbal Sjoelen van Partytenthuren Friesland en beleef een dag vol plezier, spanning en sportieve uitdagingen!

Mocht je nog vragen hebben? Neem dan even contact op met ons!

Partytenthuren Friesland verhuurt ook partytenten in: Bergum, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens en Wolvega.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “voetbal sjoelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties...

Thema's

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@partytentverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 21P
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 71797696
BTW: 859390573B01